Blog 28 juli 2019: Waarom VindOuderenHulp.nl?

VindOuderenHulp.nl onderscheidt zich door een laagdrempelige oplossingen aan te bieden voor ouderen en mantelzorgers. Via VindOuderenHulp.nl kunnen zij gemakkelijk ondersteuning en hulp op maat vinden bij hen in de buurt. Ook kunnen werkzoekenden gemakkelijk hun hulp aanbieden aan ouderen en mantelzorgers en hierdoor geld verdienen met zeer dankbaar en leuk werk.

Wij willen ervoor zorgen dat ouderen een zelfstandig en actief leven kunnen behouden. VindOuderenHulp.nl helpt tegen isolement en eenzaamheid bij ouderen. Ook kunnen mantelzorgers gemakkelijk particuliere mantelzorgondersteuning vinden zonder een dure organisatie in te moeten schakelen.

Hulp voor ouderen en mantelzorgers is hard nodig blijkt uit de cijfers. In Nederland wonen meer dan 3 miljoen ouderen. Ongeveer de helft hiervan is eenzaam. 500.000 ouderen zijn zelfs zeer eenzaam. In Nederland wonen daarnaast meer dan 4 miljoen mantelzorgers. Bijna 10% hiervan voelt zich zwaar belast. Gezelschap voor ouderen en aanvullende mantelzorg tegen betaling kunnen een goede oplossing zijn. Op VindOuderenHulp.nl kan deze hulp op een eenvoudige manier gevonden vonden.

Enkele voorbeelden van ouderen- en mantelzorgondersteuning die u via VindOuderenHulp.nl kunt vinden zijn:

  • Gezelschap voor ouderen thuis
  • Samen er op uit
  • Hulp in huishouden
  • Hulp met koken
  • Vervoer
  • Hulp met tuinieren
  • Hulp met boodschappen

Wat bieden wij aan voor werkzoekenden?

Bij VindOuderenHulp.nl kunnen werkzoekenden dankbaar en betaald werk vinden bij hen in de buurt, zonder tussenkomst van een organisatie. Als ouderenhulp bepaalt u in overleg met de oudere of mantelzorger zelf uw uurloon en werktijden. Een mooi bijkomend voordeel is dat u als ouderenhulp zeer gemakkelijk aan slag kunt volgens de ‘regeling dienstverlening aan huis’ of als ZZP’er. Meer informatie omtrent de ‘regeling dienstverlening aan huis’ in onze volgende blog!